Op deze pagina kunt u de laatste versies van MB-Beheer downloaden. Een update van uw programmatuur is uiteraard alleen nodig indien het versienummer van de update hoger is dan die van uw geïnstalleerde versie.

Het installeren van de updates is alleen mogelijk indien u eerder een complete installatie van de software op uw computer heeft uitgevoerd. Voor volledige installatieversies neemt u contact op met de helpdesk van MB-Beheer (020-7370505).

Voordat u een update uitvoert maakt u altijd eerst een backup van uw bestanden (minimaal het mapje dbf).

MB-Beheer

MB-Beheer versie 3.1.132 (6 april 2018)
Download dit bestand naar een tijdelijke plaats en dubbelklik erop. Na een welkomstmelding wordt u gevraagd naar het pad waarin het programma is geïnstalleerd (meestal is dit c:\Program Files\Bakker & Spees\Beheer 3), u kunt dit pad indien nodig wijzigen. Daarna klikt u op de knop "Volgende". Als u het goede installatiepad heeft gekozen krijgt u een vraag of bestaande bestanden overschreven mogen worden. U kunt dit bevestigen met "Ja Op Alles".

Als u een update uitvoert van een versie 3.0.xxx neemt u het beste eerst contact met de helpdesk op. Voor updates van een versie ouder dan 3.1.088 is een installatievoorschrift verkrijgbaar (zie onder Documenten).

Support

TeamViewer QuickSupport
Met dit uitvoerbaar bestand kunnen we support op afstand verlenen. Download dit bestand en kies voor 'uitvoeren'. Het programma wordt alleen maar uitgevoerd, er wordt niets lokaal op uw computer geinstalleerd.
TeamViewer QuickJoin
Met dit bestand kunnen we een presentatie op afstand verzorgen, u kijkt mee op het scherm van de presentator. Download dit bestand en kies voor 'uitvoeren'. Het programma wordt alleen maar uitgevoerd, er wordt niets lokaal op uw computer geinstalleerd.

Documenten

Update-overzicht van MB-Beheer versie 3.0 en versie 3.1
Installatievoorschrift vanaf versie 3.1.088
Lees dit document als u een update uitvoert van een oudere versie dan 3.1.088 (maar niet ouder dan 3.1.1).

Installatie versies

Installatie MB-Beheer (standalone)
Installatie van MB-Beheer op een lokale computer (zie installatiebeschrijving).
Installatie MB-Beheer (clientbestanden)
Lokale installatie van alleen clientbestanden (de applicatie zelf staat op een server, zie installatiebeschrijving).

Overigen

Rechtencontrolemodule versie 1.3.2
U heeft deze nieuwe rechtenmodule nodig bij een installatie vanaf versie 3.1.88. Download dit bestand naar een tijdelijke plaats en dubbelklik erop.
Rechtencontrolemodule versie 1.3.3
De nieuwste versie van de Rechtencontrolemodule van Bakker & Spees
ODBC installatieprogramma
U heeft het installatieprogramma nodig indien op uw PC niet de juiste Microsoft Visual FoxPro Driver versie 6.01.8629.01 is geïnstalleerd.
Demoproject (voor AutoCad)
Demoproject compleet met data, tekeningen en foto's voor gebruik met AutoCad (vanaf versie 2004).

Heb je vragen? De helpdesk helpt je graag verder. Bel 020- 7370505.